Vinduespudsningsfirma der leverer perfekte resultater - hver gang

Hos Lykkes Vinduespolering kan vi være stolte af vores høje kvalitet, som vores vinduespolering firma har oparbejdet igennem 25 års erfaring.

Vi har brede erfaringer som vinduespudsningsfirma

Vi startede vores vinduespudsningsfirma tilbage i 1992, hvor vi både tilbød rengøring og  vinduespolering. Dengang hed vi Lykkes Totalrengøring. I 2004 havde vi 42 ansatte. Vi valgte dog at sælge rengøringsdelen, så vi kunne fokusere på at pudse vinduer for vores glade og tilfredse kunder.

Med vores brede erfaringer, som vi har gjort os de sidste 25 år, ved vi, hvor vigtig kombinationen mellem effektivitet og kvalitet er. Både effektivitet og kvalitet har længe været kerneværdier i vores vinduespudsningsfirma – og det vil det fortsætte med at være!

Vinduespolering firma med service i højsædet

Når en kunde skal have pudset vinduer af os, sætter vi en ære i at levere et perfekt resultat. Kun det bedste er godt nok. Med det rette personale og med de rette remedier  lover vi som vinduespudsningsfirma et perfekt resultat hver gang, og vi kører ikke, før du er tilfreds.

Om du bor højt eller lavt er lige meget for os. Som vinduespudsningsfirma kan vi kan klare opgaver af enhver art, og er ikke bange for at tage i mod nye udfordringer.

Vil du vide mere om os, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud fra et professionelt vinduespolering firma, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 2148 5787 eller på E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.​​

© 2024 Lykkes Vinduespolering. All Right Reserved | Created by Bruun Data