Vinduespolering af erfaren virksomhed

Her hos firmaet Lykkes Vinduespolering har vi gode erfaringer med vinduespudsning. Vores vinduespoleringsfirma startede tilbage i 1992. Vi kan derfor være stolte af at have tilbagelagt mange år i vinduespoleringsbranchen. Med vores mange års erfaring inden for vinduespolering ved vi derfor, hvor vigtigt ordenligt kvalitet er, når vi leverer et stykke arbejde.

Vi har mange års erfaring inden for vinduespolering

Vi har førhen heddet Lykkes Totalrengøring, hvor vi også gjorde os erfaringer med meget andet rengøring. Dengang var vi 42 ansatte i virksomheden. I 2004 solgte vi rengøringsdelen, så vi i dag kan koncentrere os om det, som vi er allerbedst til – nemlig vinduespolering. Med vores erfaringer som fra Lykkes Totalrengøring og Lykkes Vinduespolering ved vi, hvor vigtigt det er, at kvalitet og effektivitet går hånd i hånd.

Hos Lykkes kan vi klare lidt af hvert

Uanset om du bor højt eller lavt, kan du altid regne med os. Med det rette personale og de rette remedier kan vi nemlig klare vinduespolerings-opgaver af enhver art. For os er det vigtigste, at vi leverer rene vinduer, som du er tilfreds med. Som vinduespoleringsfirma stræber vi efter at resultatet skal være helt perfekt – hver eneste gang.

Vi har især mange arbejdsopgaver i og omkring Vejle, Kolding og Fredericia og omegn.

Du er altid velkommen til at kontakte Lykkes Vinduespolering, hvis du ønsker mere information om hvad vi som vinduespoleringsfirma kan hjælpe med, eller hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på vinduespolering. Vi tager os gerne tid til en snak med dig over telefon eller mail. Skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller ring på 21485787.

© 2024 Lykkes Vinduespolering. All Right Reserved | Created by Bruun Data